Go3 teleteenus saadaval soodushinnaga Internet Koju võrgus

Eesti Andmesidevõrgu valguskaabli ühendusega on nüüd Go3 teleteenused kättesaadavad soodushindadega. Valguskaabel tagab katkematu ja sujuva telepildi igal ajal ning seda parima võimaliku pildikvaliteediga. TV Play Baltics AS ja Eesti Andmesidevõrgu AS koostöö võimaldab klientidel kasutada terviklahendust, kus on ülikiire töökindel internetiühendus koos Go3 suure telekanalite valikuga ja parima meelelahutusliku sisuga.

Go3 on järgmise põlvkonna teleteenus, mida saab kasutada mitmetes seadmetes – teleris, telefonis, tahvelarvutis või arvutis. Igal ajal on kättesaadav parim filmide valik, vaadatuimad teleseriaalid, spordiülekanded ning lastele eraldi lasterežiim. Go3’st leiab midagi igale soovile ja maitsele, kuna Go3 pakub suurel hulgal nii kodumaist kui välismaist sisu ning saab ise valida, mis kõige rohkem meeldib ja vaadata alati endale sobival ajal.

Soodushindadega pakkumise saamiseks tuleb pöörduda pakkumises märgitud kontaktidel, mis on saadetud Internet Koju liitujatele. Pakutavate teenuspakettidega on võimalik tutvuda aadressil Go3.tv


Kvaliteetne Go3 teleteenus Eesti Andmesidevõrgu valguskaabli ühendusega